Молочна сироватка

Це вторинний продукт, який отримується при виробництві сирів всіх видів і являє собою . Молочна сироватка є незамінною в харчуванні літніх людей , людей з надлишковою масою тіла та людей з малим фізичним завантаженням. Тому, що:
• основною складовою частиною сухихи речовин молочної сироватки є лактоза. Особливість лактози – це те, що вона обмежує процеси бродіння, нормалізує життєдіяльність користної мікрофлори кишечника;
• лактоза в найменшій мірі використовується в організмі для жироутворення;
• сироваточні білки використовуються організмом людини для структурного обміну, в основному для синтезу білків печінки, утворенню гемоглобіну та плазми крові;
• в молочну сроватку переходять практично всі солі і мікроелементи молока, а також водорозчинні вітаміни та майже всі незамінні амінокисллоти.
Молочна сироватка та продукти з неї - це молодість та здоров'я Вашого організму.

Перейти до фотографії :